Paint & Building Finland Oy Logo

TIETOA YRITYKSESTÄ

Taloyhtijöille

Tarjoamme luotettavaa yhteistyötä taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Teemme maalausta ja saneerausta pitkällä kokemuksella Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Toteutamme julkisivuremontin, kattoremontin ja ikkunaremontin lisäksi taloyhtiöiden huoneistoissa tapahtuvat remontit aina pienistä korjauksista suurempiin kokonaisuuksiin.

Korjaus rakentaminen

Palvelemme sinua! ammattitaidolla

Toteutamme avaimet käteen -periaatteella vaativatkin kiinteistöjen korjaus- ja saneeraushankkeet. Kauttamme saat korkealaatuisia korjausrakentamisen palveluita sekä kustannustehokkaita projektinjohtamisen ja rakennusvalvonnan palveluita kaikkien kiinteistöjen saneeraustarpeisiin.

Engineer architect designer freelance work on start-up project drawing, construction plan

Paint & Building Finalnd Oy

Paint & Building Finland Oy on toiminut vuodesta 2005 lähtien rakennus- ja maalausalan kentällä. Ammattimainen palvelumme perustuu tinkimättömään laatuun, syvään ammattitaitoon sekä vahvaan asiakaslähtöisyyteen.

Olemme erikoistuneet laajamittaisiin saneeraus- ja maalausprojekteihin, joista olemme rakentaneet vankan kokemuksen. Meidän monipuolinen asiakaskuntaamme on luottanut niin pienempien korjausten kuin suurten linjasaneeraustenkin toteuttamiseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Yhteistyössä taloyhtiöiden, isännöitsijöiden, yritysten ja kuluttajien kanssa olemme tehneet maalausta ja saneerausta pitkällä kokemuksella Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Julkisivuremonttien, kattoremonttien ja ikkunaremonttien lisäksi huolehdimme taloyhtiöiden huoneistoissa tapahtuvista remonteista.

Paint & Building Finland Oy on ammattilaisten joukko, joka hoitaa rakentamisen ja maalaamisen ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä laadulla ja kattavalla kokemuksella. Tarjoamme laajan skaalan palveluita, joihin kuuluvat muun muassa julkisivuremontit, huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit. Kun etsit luotettavaa yhteistyökumppania rakennus- ja maalausalalle, Paint & Building Finland Oy on valintasi.